Varovanje osebnih podatkov


Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov na kratko:
– Nikoli ne bomo zlorabljali tvojih osebnih podatkov na kakršen koli način.
– Tvojih kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.
– Tvoje kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor si privolila v kontaktiranje (Pristopna izjava).
– Nikoli ti ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se nisi prijavila, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil.
– Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjaviš od katerekoli naše e-pošte.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki te identificira: tvoje ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Trgovina Tibba ne zbira tvojih osebnih podatkov razen, kadar ti to omogočiš, tj. ob naročilu izdelkov ali kadar se naročiš na naše e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov
Trgovina Tibba bo uporabila tvoje osebne podatke izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da ti zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje s teboj. Trgovina Tibba ne bo posredovala tvojih osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite . Zaposleni v Domini Activi d.o.o. so po dolžnosti zavezani k spoštovanju tvojih zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Svoboda izbire
Informacije, ki jih o sebi posredujete trgovini Tibba, nadzoruješ ti. Če se odločiš, da tvojih podatkov ne boš posredovala Trgovini Tibba, potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boš imeli dostopa.
Uporabniki, ki se želijo odjaviti iz seznama prejemnikov novic, lahko pišejo na info@tibba.si.
Če se spremenijo tvoji osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), te prosimo, da nas obvestiš o spremembah na info@tibba.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)
Kadarkoli dostopaš na spletno stran tibba.si , se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Tvoji podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki
Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na tvojem trdem disku in onemogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran tibba.si Trgovina Tibba uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo naše spletne strani.

Varnost
Trgovina Tibba si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Tvoji podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe
Trgovina Tibba priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani trgovine Tibba brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Trgovina Tibba ne bo nikoli zavestno zbirala osebnih podatkov od mladoletnih oseb ali jih kakor koli uporabila ali jih razkrila tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Povezave do drugih spletnih strani
Spletne strani trgovine Tibba lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih strani, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščaš spletno stran trgovine Tibba, si zato vnovič preberi izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Pravica do obveščenosti
Če imaš kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so tvoji osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrneš na nas.
Telefon: 04/ 202 15 44 ali  e-pošta: info@tibba.si
Na podlagi tvoje zahteve te bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu s primerno zakonodajo – kateri oseb ni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani trgovine Tibba.

Marec, 2019