Spoznajte Tibbo

TIBBA – OBLAČILA ZA NOSEČNICE IN MAME, KI DOJIJO

TIBBA JE USTVARJENA Z LJUBEZNIJO
Sva Milena in Nemanja, mlad zakonski par ter starša Vuka in Višnje. 😉
V svojih poklicih uživava, vendar se je iz lastne potrebe, ko sem zanosila, »rodila« ideja, da s skupnimi močmi zaplujeva v svojo poslovno-družinsko zgodbo, tako osrečiva mene in vse druge nosečnice in mame.

TIBBA JE USTVARJENA Z RAZLOGOM

Ta zgodba je nastala spontano, po »naravni poti«, iz želje in potrebe, da si olajšam nosečniško obdobje in obdobje dojenja najinega sina Vuka. Kot nosečnica in mama vem, kakšen izziv je najti primerna nosečniška oblačila in tista, v katerih lahko nemoteno dojite vašega dojenčka in da se v teh oblačilih počutite udobno, ženstveno in lepo.

Naša prioriteta je udobna nosečnost in prijetno dojenje v specializiranih oblačilih, ki olajšajo vaše vsakdanje življenje, hkrati pa omogočajo, da se v najobčutljivejšem obdobju vašega življenja počutite ženstveno.

Tibba oblačila so preprosta, moderna in se enostavno kombinirajo. Vsi naši modeli so narejeni iz naravnih materialov in jih lahko nosite pred in v času nosečnosti ter po rojstvu otroka in v času dojenja.

Tibba je znamka, ki posveča veliko pozornosti vsem nosečnicam, mamam, očetom, sestram, tetam, prijateljicam in vsem ostalim kupcem, saj je vaš nasmeh naš največji uspeh!

ALI STE VEDELI, DA JE …
  • Znamka Tibba ustvarjena in proizvedena v Srbiji.
  • Tibba, ženska modna znamka za nosečnice in mame, ki jo je poimenoval oče. 🙂
  • Praktična
  • Enostavna
  • Vsestranska
  • Moderna

Z ljubeznijo od nas za vas!