Vprašanja

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj ponuja Tibba?

Trenutno so v Tibba ponudbi: pajkice za nosečnice, majice za dojenje, tunike 2v1 za nosečnice in mame, ki dojijo, spalne srajce za dojenje, pižame za dojenje … Vse naše artikle najdete na spletni strani in na družbenih omrežjih Instagram in Facebook.

Od kod so Tibba oblačila?

Tibba je evropska blagovna znamka, celoten proizvodni proces poteka v Beogradu.

Iz katerih materialov so narejeni Tibba izdelki?

Za izdelavo Tibba oblačil uporabljamo visoko kakovostne naravne materiale: fino viskozo ali bombaž z elastanom.

Kako ugotovim, katero velikost potrebujem?

Ker so  oblačila Tibba izdelana iz zelo prilegajočega se materiala (bombaž ali viskoza z elastanom), je najbolje, da velikost izberete glede na vašo višino in obseg prsi ali bokov. Vprašajte nas vse, kar vas zanima, mi pa vam bomo poslali mere, ki vam bodo olajšale izbiro prave velikosti.

Kako lahko naročim Tibba izdelke?

Naročilo lahko oddate v naši spletni trgovini, ki je zelo enostavna za uporabo. Mi pa vam bomo poslali Tibba paket na želeni naslov v najkrajšem možnem roku.

Kdo je dostavljalec in kdaj dobim naročene izdelke?

Svoje pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije, vaše naročilo pa prejmete v roku enega do dveh delovnih dni na želen naslov. V primeru, da vas takrat ni doma, vam poštar pusti obvestilo in paket potem prevzamete na svoji pošti.

Koliko stane poštnina?

Strošek poštnine je fiksen (3,90€) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 60€ ni stroškov dostave/poštnine.

Kako lahko plačam naročilo?

Naročilo lahko plačate po povzetju ali po predračunu, ki mora biti pred odpremo blaga poravnan. Strošek poštnine je fiksen in ne vsebuje dodatnih stroškov (stroški provizije).

Če mi velikost izdelka ne ustreza, jo lahko zamenjam oziroma dobim povrnjen denar?

Seveda! Če vam velikost izdelka ne ustreza, lahko zamenjate za drugo velikost, lahko vam povrnemo tudi kupnino. Poštnino v primeru zamenjave artikla ali vračila denarja krije kupec.