Blog

Tibba Mama

Modni nasveti za prvo- tromesečje: kako prikriti nosečniški trebušček?


10 Mar 2020

ČESTITAM- noseča si ????! Pravkar sta izvedela najlepšo novico v vajinem življenju, vendar jo še ne želita deliti….

Spodaj si oglej nasvete kako skriti nosečniški trebušček v službi, pred prijatelji ter pred družino oz. najdražjimi….

 

  1. Krila oz. obleke z visokim pasom so definitivno prava smer, optično ti zvišajo lego trebuščka na bolj vitek del telesa in poskrbijo za fit videz.
  1. Pozornost sogovornikov preusmeri na zgornjo polovico telesa proti obrazu in stran od nosečniškega trebuščka. Izberi prečudovito obleko z veliko detajli na prsnem delu lahko si tudi pomagaš z glamuroznim nakitom, kot so napr. uhani oz. verižica.

3. Družinska druženja zanjo biti večji izziv še posebej če sta mama in tašča v fazi pripravljenosti. ???? Nošenje izredno ohlapnih oblačil zna pritegniti še večjo pozornost, zato predlagam kombinacijo oprijetih spodnjih delov (kot so npr. pajkice) in »over size« zgornjih oblačil (tunike, puloverji).

4. V prvem tromesečju se drži pravila da se oblačimo po plasteh (se pravi princip čebule), seveda v kolikor to niso ravno poletni meseci. Kot modni dodatek in zaščito pred mrazom končnemu videzu dodaj še pašmino (daljši šal). V hladnejših mesecih sigurno nihče ne bo posumil da se nekaj skriva pod njim. ????

5. Sedaj je popoln čas da zamenjaš svojo lepotno rutino (nov make up videz) oz. mogoče tudi frizuro o kateri že dlje časa razmišljaš. Nov videz te poživi in prinese val nove energije, ki ti daje samozavest in zopet preusmeri pozornost na zgornjo polovico telesa.

 

Uživajta v vajini skrivnosti in se veselita prihoda novega družinskega člana….

 

Preberi si še:

Nosečniška oblačila- DRUGO-TROMESEČJE

Nosečniška oblačila- TRETJE-TROMESEČJE

Nosečniška oblačila; razkrivam celosten nakupovalni vodič