Blog

Tibba Mama

Modni nasveti za drugo-tromesečje: Kako obleči nosečniški trebušček?


16 Mar 2020

Tako skrivnost je zunaj….pričakujeta ????.  V drugem tromesečju je čas da se ustališ in začneš uživati v svoji nosečnosti in razkazovati svojo novo postavo ????.

Vsaka nosečnost je drugačna, ampak običajno je v tem času trebušček že kar viden. Spodaj nekaj mojih nasvetov kako prilagoditi svoj stayling:

 

  1. Oprijete obleke iz elastičnega materiala

V tem obdobju boš prešla  iz komaj vidnega trebuščka do kar konkretnega nosečniškega trebuščka v 27 tednu. Priporočam ti nakup oblek, ki bodo »rastle« s teboj.

Izbiraj med oblekami, ki so iz elastičnega materiala in se bodo lepo oprijele tvojega telesa, vendar bodo še vedno udobne.

  1. Opora

V kolikor še nisi je sedaj že čas da investiraš v nosečniški modrček. Prej ko boš to storila, boljše bo. Ker se oprsje znatno povečuje, je potrebno da temu tudi prilagodiš oporo. Nosečniški modrčki nudijo udobje in oporo. Izberi model, v katerem se boš počutila udobno skoz ves dan, ter material skozi katerega koža diha.

Moj nasvet: naredi zamenjavo direktno iz klasičnega modrčka na doječega. S tem boš privarčevala denar ter sedaj imaš tudi čas da narediš pravi izbor (ko rodiš tega časa ni). Pri tem te le opozarjam da bodi pozorna na velikost. Meni se je oprsje povečalo za 3 številke, je pa res da me to ni presenetilo. Sem kar pričakovala. ????

 

  1. Nosečniške kavbojke

Eno izmed prvih oblačil na seznamu vsake nosečnice so sigurno kavbojke.  Ko imaš to urejeno, se ostali staylingi kar sami sestavijo. ????

Pri kavbojkah bodi pozorna, da so iz mehkega in udobnega jeansa, da imajo visok in udoben nosečniški pas. Izberi si model, ki ti je všeč in lepo poudari tvojo postavo, ker kavbojke boš nosila še nekaj časa tudi po nosečnosti.

  1. Nosečniški pas

V tem obdobju vse kar je z visokim pasom zelo lepo poudari tvojo novo postavo. Visok pas je trenutno najožji del telesa, če želiš poudariti silhueto telesa ti priporočam oblačila v tem stilu.

Zadnjih nekaj sezon so zelo modna »over size« oblačila, kar nam pride zelo prav. Obleke lahko definiramo z nosečniškim pasom, ki ga ovijemo nad trebuščkom.

V naši trgovini si lahko izbereš krilo z visokim pasom in ga kombiniraš s srajco oz. T-shirt majico, obleko IVA, ki se popolno prilega telesu v celotnem nosečniškem obdobju, ter seveda nepogrešljive TIBBA kavbojke.

 

Pika na i vsem tem oblačilom je to, da jih boš lahko nosila tudi po porodu. V njih se boš ves čas počutila udobno in modno.

 

Preberi si še:

Nosečniška oblačila- PRVO-TROMESEČJE

Nosečniška oblačila- TRETJE-TROMESEČJE

Nosečniška oblačila; razkrivam celosten nakupovalni vodič