Dostava in vračila

Dostava in vračila

Kako lahko naročim Tibba izdelke?

Naročilo lahko oddate v naši spletni trgovini, ki je zelo enostavna za uporabo. Mi pa vam bomo poslali Tibba paket na želeni naslov v najkrajšem možnem roku.

Kdo je dostavljalec in kdaj dobim naročene izdelke?

Svoje pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije, vaše naročilo pa prejmete v roku enega do dveh delovnih dni na želen naslov. V primeru, da vas takrat ni doma, vam poštar pusti obvestilo in paket potem prevzamete na svoji pošti.

Koliko stane poštnina?

Strošek poštnine je fiksen (3,90€) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 60€ ni stroškov dostave/poštnine.

Kako lahko plačam naročilo?

Naročilo lahko plačate s kreditno kartico, preko PayPal sistema ali po predračunu, ki mora biti pred odpremo blaga poravnan. Strošek poštnine je fiksen in ne vsebuje dodatnih stroškov (stroški provizije).

Če mi velikost izdelka ne ustreza, jo lahko zamenjam oziroma dobim povrnjen denar?

Seveda! Če vam velikost izdelka ne ustreza, lahko zamenjate za drugo velikost, lahko vam povrnemo tudi kupnino za naročene izdelke (stroškov poštnine NE VRAČAMO!).

Poštnino v primeru zamenjave artikla ali vračila denarja krije kupec.

Kakšen je postopek vračila?

Izdelke lahko vrnete v roku 14 dni od prejema naročila, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo določitev. Kot datum odstopa od pogodbe velja datum, ko je pošiljka datirana s strani ponudnika poštnih storitev.

Poleg računa vedno priložimo tudi obrazec za vračilo. Le tega izpolnite in označite ali želite vračilo denarja (v tem primeru ne pozabite napisati številke vašega osebnega računa, kamor vam vrnemo kupnino) ali izdelek želite zamenjati za drugo številko, oziroma drug izdelek.

Izdelek, ki ga želite vrniti skupaj z izpolnjenim obrazcem pošljite na naš naslov:

DOMINA ACTIVA d.o.o., Koroška cesta 2, 4000 Kranj